Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Evo koje DOMAĆE SERIJE su se najviše “GUGLALE” u 2022. godini!

U TOP 10 ušlo je sedam domaćih i tri strana TV naslova

Published

on

Domace-serije-2022

Kompanija “Google” objavila je svoju tradicionalnu godišnju listu najpretraživanijih pojmova, nudeći jedinstven uvid u najznačajnije momente i trendove u Srbiji tokom 2022. godine.

Građani Srbije su tokom 2022. godine na Google pretraživaču pored aktuelnih događaja, poznatih sportistkinja i sportista, pretraživali i aktuelne televizijske programe.

TV ostvarenja koja su ove godine privukla najviše pažnje televizijske publike su domaća serija “U klinču”, strane serije “Stranger Things” i “Euphoria”, domaća ostvarenja “Azbuka našeg života” i “Ubice mog oca”. Dugoočekivana serija “House of the Dragon” bila je u centru pažnje i u Srbiji. Domaće serije koje su se takođe našle na ovoj listi su i “Greh njene majke”, “Blok 27”, “Državni službenik” i “Kolo sreće”.

Listu najtraženijih filmova tokom 2022. godine u Srbiji predvode domaće ostvarenje “Zlatni dečko”, strani filmovi “Don’t look up” i “Through my window”.

Serija “U klinču” već je dobila drugu sezonu i to pre završetka emitovanja prve, što je opravdala odličnim rejtingom. Ne bi nas čudilo da na krilima ovog uspeha “Azbuka”, čija se druga sezona snima ovih dana, dobije treću, budući da se u ovako “opasnoj” konkurenciji, izborila za drugu “najguglaniju” domaću seriju. Iste nade polažemo u “Ubice” i “Službenika”. Čestitamo svim domaćim TV stvaraocima čiji naslovi su se našli na listi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS / Misa Obradovic

Izvor Film i TV / Danas

Advertisement