Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Ovo je NOVA Ada Kanački? Evo KO će zameniti Milicu Milšu u seriji IGRA SUDBINE!

Ostaćete bez teksta! Da li je moguće?

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine od 15. decembra, barem prema trenutnim planovima, nastavlja svoje uzbudljivo putovanje. Kako sada stvari stoje – bez Milice Milše kao Ade Kanački, ali sa pojačanjem u vidu Dragane Mićalović i Ive Štrljić u njihovim starim rolama Une Hristić i Dijane Erske.

Kao što smo imali priliku da vidimo u najavi za nove epizode, Ada će seriju napustiti nakon što je ostala bez svesti/doživela tešku zdravstvenu tragediju/umrla na trosedu u dnevnoj sobi Vile Kanački po dolasku izvršitelja u njen dom.

Adino srce očigledno je bilo preslabo da bi podnelo novu dozu stresa, ili su upravo u ovom raspletu novi scenaristi serije pronašli način za izlazak glumice Milice Milše iz serije.

Kako su producenti serije poručili, vrata za dosadašnju glumicu Milicu Milšu su i dalje otvorena, a fanove na društvenim mrežama i forumima već razmatraju ko bi mogla da bude Adina naslednica.

Tako mnogi od njih u šali najavljuju dolazak Mare Raketić iz serije „Kolo sreće“ na Adinu poziciju, a za producente tema za razmišljanje ostaje da li bi glumica Nela Mihailović zaista mogla posle nekog vremena da se vrati u seriju u ulozi koju je do sada tumačila Milica Milša. Možda, nakon oporavka od kome i lečenja u Švajcarskoj gde ju je ostatak porodice Kanački smestio nakon nesreće koja se dogodila na kraju do sada emitovanih epizoda.

Da li je Nela Mihailović nova Ada Kanački?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement