Connect with us

Domaće serije

Žarko Jokanović ima samo JEDNU PORUKU za SVE srpske medije! Tiče se njegove NOVE SERIJE, a evo I ŠTA KAŽE!

Ovo je PRAVA ISTINA!

Published

on

Igra sudbine

Žarko Jokanović ima samo JEDNU PORUKU za SVE srpske medije! Tiče se njegove NOVE SERIJE, a evo I ŠTA KAŽE!!

Nakon pisanja mnogobrojnih srpskih medija o sudbini serije „Igra sudbine„, ali i o daljim poslovnim planovima Žarka JokanovićaMilice Milše kojima TV Prva, bez mnogo sumnje duguje tri godine „zakucanog“ rejtinga, a mnogi glumci i svoje karijere, scenarista Žarko Jokanović osetio je potrebu da se za naš portal oglasi i razreši misteriju, pre svega po pitanju njegove nove serije „Zakopane tajne„.

Kako smo to nedavno nezvanično, ali ipak ekskluzivno otkrili, na TV Pink, prema dosadašnjim planovima, od februara startuje nova serija autora megapopularne serije „Igra sudbine“, Žarka Jokanovića. Reč je o seriji koja nosi radni naziv „Zakopane tajne“. Mnogo je nagađanja prethodnih dana bilo o tome čime se bavi ova serija i ko će biti glavne zvezde, čak i na našem portalu, kao i o tome da li će neka od glavnih uloga pripasti Milici Milši čija je Ada Kanački obeležila jednu epohu.

Kako je nagađanja bilo mnogo, Jokanović je rešio da stane na kraj svim pretpostavkama o tome čime će se baviti serija „Zakopane tajne“.

– O novoj seriji koju radim niko ne zna apsolutno ništa. Ni ko je u podeli, ni koje uloge uopšte postoje, ni o čemu se radi u seriji. Ovo što se piše nema blage veze sa istinom i čista je izmišljotina. Glumicu Tijanu Milovanov nisam ni poznavao – poručio je Žarko Jokanović dodajući da će prava istina i sve informacije o seriji „Zakopane tajne“ postati javno poznate kada za to dođe vreme. Do tada, reč je o čistom nagađanju bez činjenica, kako poručuje Jokanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement