Connect with us

Serije

911: TEKSAS – Popularna akciona drama na kanalu FOX

Od 13. decembra, radnim danima u 20.00

Published

on

911-Teksas

Jedna od najuspešnijih dramskih serija kanala FOX, “911”, dobila je pre dve godine spinof “911: Teksas” (9-1-1: Lone Star), čija se radnja odvija u gradu Ostinu. Uzbudljivu akcionu dramu pratimo od 13. decembra, radnim danima od 20.00, na kanalu FOX. Pre skoro 20 godina, Oven Strend bio je jedini preživeli iz svoje vatrogasne ekipe 11. septembra.

Posle napada, Oven je imao nezavidan zadatak da ponovo izgradi svoju stanicu. S obzirom na to da se slična stvar dogodila u vatrogasnoj stanici u Ostinu, Oven, zajedno sa svojim sinom Tajlerom, takođe vatrogascem, pokušava da prenese svoju životnu filozofiju i vatrogasno znanje u Teksas, kako bi počeo ispočetka. Oven je uzbuđen zbog života u velikom gradu, ali u dubini duše, bori se sa tajnom koju krije od sveta. Tajnom koja bi mogla da okonča njegov život.

U Ostinu upoznaje genijalnu, ali uvrnutu šeficu hitne pomoći Mišel Blejk i policajca Karlosa Rejeza. Počinje da okuplja novu ekipu različitih profila za Vatrogasnu stanicu 126, uključujući i Mardžanu Marvani, zavisnicu od adrenalina, opakog vatrogasca i muslimanku. U ekipi je i Pol Strikland, transrodni muškarac vatrogasac, koji je odlučio da se preseli na posao u Čikago i ima moć zapažanja poput Šerloka Holmsa. Poslednji član ekipe je neiskusni vatrogasac Mateo Čavez. Ovenov najveći izazov mogao bi biti Džad Rajder, koji je, kao i on, jedini preživeli iz vatrogasne 126. stanice nakon što se rutinski poziv tragično završio…

Glavne uloge igraju: Rob Lou (Oven Strand), Liv Tajler (Mišel Blejk), Ronen Rubinštajn (Tajler Kendi), Sijera Maklejn (Grejs Rajder), Džim Parak (Džadson Džad Rajder), Rafael Silva (Karlos Rejz), Nataša Karam (Madžan Marvani), Brajan Majkl Smit (Pol Strikland) i Džulijan Vorks (Mateo Čavez).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement