Connect with us

Serije

DVE DEVOJKE BEZ LOVE: Šesta i poslednja sezona SAMO na kanalu FOX LIFE

Od 12. decembra, radnim danima u 14.50

Published

on

Dve-devojke-bez-love

U šestoj i poslednjoj sezoni popularne humorističke serije “Dve devojke bez love” (2 Broke Girls), koja će se prikazivati od 12. decembra na kanalu FOX LIFE, radnim danima u 14.50, Maks (Ket Denings) i Kerolajn (Bet Bers) će se konačno osmehnuti sreća. Njih dve postaju delimične vlasnice lokala, u čemu njihov dosadašnji gazda Han Li (Metju Moj) nimalo ne uživa.

Devojke, međutim, ne zanima previše njegovo raspoloženje te se u novim epizodama “bacaju” na preuređivanja restorana i kod šanka otvaraju svoj dezert bar. Potpuno različite, ali i dalje savršeno sinhronizovane u rešavanju svakodnevnih problemčića Maks i Kerolajn spremne su da čak i kao suvlasnice – zasuču rukave. I dok se one između starih priča i novih ljubavi bore sa izazovima privatnog posla, Sofi (Dženifer Kulidž) i Oleg (Džonatan Kit) pokušavaju da se snađu u ulozi roditelja. A to je “igranka bez prestanka”…

Nakon što je pala poslednja klapa sitkoma “Dve devojke bez love”, Ket Denings i Bet Bers nastavile su uspešno svoju karijeru na malom ekranu. Bet Berns dobila je jednu od glavnih uloga u sitkomu “Komšiluk u Los Anđelesu” (gledamo ga, takođe, na kanalu FOX LIFE), koji je ove godine ušao u petu sezonu. Ket nam se dve godine predstavljala kao Džuls Vajli, junakinja komedije “Lutka” (prikazana na kanalu FOX LIFE), koja je, nažalost, ugašena posle drugog ciklusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement