Connect with us

Domaće serije

Pogledajte kako izgledaju Miki Manojlović i Slavko Štimac u seriji VREME SMRTI! (FOTO)

Stiglo se do polovine snimanja

Published

on

Vreme smrti

Prva klapa serije “Vreme smrti”, koja se radi po istoimenom romanu Dobrice Ćosića, snimljena je u pre nekoliko meseci na obalama Morave u blizini Jagodine. Snimanje je sada već odmaklo, a prema trenutnim planovima, prvih 15 epizoda koje će činiti prvu sezonu serije biće emitovane najverovatnije 2024.

Kako je na početku snimanja to otkrio autor serijala Goran Šušljik, njegov tim sa ovom serijom pokušaće da ispiča priču koju je Dobrica Ćosić već ispričao o najsjajnijim i ujedno najtragičnijim periodima ovog podneblja i naroda, a to je period Prvog svetskog rata. Reč je, kako on kaže, o priči o mnogim velikim ljudima, ali i onim malim, tragičnim sudbinama koje su se događale u to vreme.

Glumački ansambl predvode Žarko Laušević i Miki Manojlović, dok su u glavnim ulogama Dragan Mićanović, Svetozar Cvetković, Nina Janković, Teodora Dragićević, Denis Murić, Radovan Vujović, Voja Brajović, Pavle Mensur, Boda Ninković, Slavko Štimac, Milan Marić, Goran Šušljik, Andrija Milošević, Nikola Rakočević, Ljiljana Blagojević i mnogi drugi.

Goran Šušljik na svom Instagram profilu povremeno ostavlja foto zabeleške sa seta, a našu pažnju posebno je privukla zajednička slika Mikija Manojlovića i Slavka Štimca.

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Printskrin/Instagram

Advertisement