Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Pančeta dobija ŽESTOKU KONKURENCIJU! Evo KO se pridružuje seriji IGRA SUDBINE! Sledi HAOS!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

Igra sudbine (76)

Igra sudbine zvanično se vraća na male ekrane od 15. decembra. Glumačka postava dobila je pojačanje, i tu ne mislimo samo na stare zvezde serije koje su se vratile svojim likovima.

Ekipi se pridružio glumac Mladen Miljković, kog smo do sada gledali i u seriji „Urgentni centar“, kao i mnogim drugim televizijskim ostvarenjima. Miljković se glumom bavi 10 godina, osnovao je dečje pozorište i ima svoj pozorišni festival.

– Moram da kažem da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem u ovako velikoj i gledanoj seriji na Balkanu i takođe na nagledanijoj televiziji. Srećan sam što sam i ja deo ove ekipe. Još veće iznenađenje je bilo tog dana kada sam dobio poziv od produkcije da učestvujem i budem deo tog tima. Lik je jako zanimljiv i jako mi se dopada. Trenutno se radi na scenariju i ne bih mnogo mogao da govorim o njemu, ali zaista moram da kažem da sam uživao. Imao sam snimajući dan i bio sam deo jako velike, profesionalne ekipe i produkcije. Konačno sam se osetio u svojoj koži, uživao kao pravi glumac. Svako radi svoj posao jako profesionalno. Bio sam srećan i ponosan što sam tu. Bez ikakve treme i straha sam odmah ušao u kostim i krenuo da snimam – rekao je Mladen, a onda je progovorio o saradnji sa čuvenom Pančetom.

– Uživao sam sa Pančetom. Sa Sandrom sam kolega sa Instagrama, tako se i zovemo (smeh). Ona je jedna sjajna, divna gospođa, mnogo mi je olakšala i pomogla. Olja, Luka… svi su sjajni, imam scene i sa njima“, otkrio nam je Mladen Miljković, a više detalja o njegovoj ulozi saznajte u novim epizodama koje će se od 15. decembra u 20:00.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mladen Miljkovic (@mladen_miljkovic_)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto IMDb

Advertisement