Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO SVE o novim epizodama serije IGRA SUDBINE! Ada je MRTVA, Luka u LUDNICI, a evo KOGA glumi DRAGANA MIĆALOVIĆ!

Sledi haos kom se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra sudbine zvanično nam se vraća na male ekrane u četvrtak 15. decembra. Promenjena iz korena. U seriji više nema Ade Kanački, Lilu glumi Zlata Numanagić, a u nastavcima će se ponovo pojaviti neki stari likovi na koje smo navikli i koje smo voleli. Dragana Mićalović glumi Unu Hristić, Dijana Erski izgovoriće svoje čuveno doviđence, a kako saznajemo ekipi se pridružuje i Milica Tomašević, prognana u Argentinu.

Pojavio se i prvi trejler za nove epizode, a u njemu uzbuđenjima nema kraja.

Kako vidimo stara zla klika ponovo je na okupu. Matija i Sofija u društvu stare Une Hristić koju i dalje glumi Nina Rukavina otkrivaju nam da je porodica Kanački u Rasulu. Ostali su bez bogatstva, kuće, pa čak i Kan Holdinga. Una otkriva da će Luka ostati i bez deteta jer je sud odlučio da mu oduzme starateljstvo.

Zbog svega toga ona smatra da će Luka završiti u ludnici.

U međuvremenu već smo otkrili da se Ada po dolasku izvršitelja u kuću onesvestila, a suze Ivana, Luke i Alekse u bolnici upućuju nas na to da Ada neće završiti dobro.

Po jednoj priči, Ada je zvanično mrtva i tako je rešeno napuštanje serije od strane glumice Milice Milše. Po drugoj, pak, vrata serije i dalje su otvorena za Milšu, te je ona smeštena u bolnicu u Švajcarskoj gde se nalazi u komi.

Situacije da je serija ostajala bez ključnih glumaca u Igri sudbine nisu bile tako česte, ali se dešavalo. Tako je usled iznenadne smrti glumca Nenada Nenadovića, produkcija bila prinuđena da osmisli kraj za njegovog Brunera. Kao što znamo umro je u zatvoru, a nekoliko scena koje nisu bile ranije snimljene vešto su izmontirane tako da se Brunerovo lice ne vidi.

To će biti slučaj i sa Adom Kanački, jer nećemo videti Adino lice, već samo telo u trenucima dok nepokretna bude ležala na otomanu u dnevnoj sobi vile Kanački.

A šta nam još donose nove epizode serije „Igra sudbine“ znaćemo već sutra od 20.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto IMDb

Advertisement