Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Pogledajte PRVU fotografiju NOVE ADE KANAČKI! Hoće li moći da ZAMENI Milicu Milšu?

Kako vam se dopada Adina naslednica?

Published

on

Igra sudbine Ada Kanački (10)

Igra sudbine od četvrtka 15. decembra vraća nam se na male ekrane. Kako je naznačeno u saopštenju nove epizode neće biti nastavak prethodnog četvrtog ciklusa, već je reč o novoj petoj sezoni.

Nove epizode pratimo od 598. nastavka, a s obzirom na pravu pometnju koju je u seriju uneo odlazak Žarka Jokanovića i Milice Milše, u daljem tomku serije očekuje nas pravi kuršlus. Zbog toga ne sumnjamo da će nove epizode biti i te kako gledane i zanimljive publici. Ipak, jedno pitanje ostaje otvoreno.

Šta će biti sa Adom Kanački?

Kako smo mogli da zaključimo iz jednog od tizera koji se već pojavio na društvenim mrežama, Adu Kanački čekaju teški dani. Onesvešćivanje na sofi u vili Kanačkih, Ivanov očajnički vapaj nad njenim nepokretnim telom, i suze Alekse, Luke i Ivana u bolnici ne slute na dobre vesti.

Ada Kanački koju je u 597 nastavaka tumačila MIlica Milša u ovom obliku odlazi u penziju. U to nema sumnje. Producenti su ostavili otvoren prostor za njen povratak u seriju, ali budući da MIlša počinje snimanje serije Zakopane tajne koja će se emitovati na TV Pink, male su mogućnosti da će se ona vratiti ovoj ulozi.

Ipak, fanovi ne odustaju od ideje da im se Ada Kanački vrati u seriju u bilo kom obliku! Tako su se na listi fanova našle dve glumice koje bi mogle da zamene Milšu u roli Ade Kanački. Prva je glumica Nela Mihailović, sa kojom smo se družili u seriji Kolo sreće, gde je igrala sirotu Maru Raketić. Druga na listi je Suzana Mančić, koju mnogi obožavaoci vide kao idealnu zamenu Milice Milše.

Nedugo po objavljivanju vesti da Milica Milša sa suprugom Žarkom napušta seriju Igra sudbine pojavila se i informacija da će vodeću rolu sada preuzeti Vladan Savić i da će on u stvari biti nova Ada Kanački u novim epizodama.

Sigurni smo da se to odnosi na funkciju glave porodice Kanački, mada nismo sigurni kako će se muški lik snaći u roli koja je do sada pripadala snažnoj ženi, i da li će to moći da privuče pažnju publike kao što je do sada to činila Adina rola.

O tome će svakako poslednji sud dati gledaoci, a mi nismo mogli da na šaljiv ne dočaramo kako bi to izgledalo da Ivan, odnosno glumac Vladan Savić, zaista preuzme rolu Ade Kanački od Milice MIlše te smo uz pomoć aplikacija stvorili tu novu Ivanovu Adu Kanački. A evo i kako bi Ivan zaista izgledao kao Ada Kanački.

Ivan kao Ada Kanački

Ivan kao Ada Kanački

Krajnji rezultat je impresivan, priznaćete.

Ili vam se, možda više dopada verzija sa tamnijom kosom?

Naravno, reč je o šali. Sasvim sigurno je da se serija nastavlja bez ove do juče glavne junakinje, i da će novi scenaristi osmisliti dalji tok radnje na potpuno drugačiji način. U četvrtak 15. decembra saznaćemo i kako će to sve izgledati.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto IMDb/ FaceApp

Advertisement