Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 598. epizoda: ŠOK! Nada se vraća iz ARGENTINE! A evo i KO je DOŠAO SA NJOM! Iznenadićete se!

Nije Doda, već…

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine 598. epizoda: U četvrtak 15. decembra od 20.00 vraća se omiljena, najgledanija i najdugovečnija serija na ovim prostorima – „Igra sudbine“. Gledaoci s nestrpljenjem očekuju epizode pete sezone, a nove dogodovštine gledaće svake večeri.

Junaci ove interesantne telenovele vraćaju se na male ekrane sa novim zapletima, ljubavima, dramama, ali i sa starim i novim likovima. Porodice Kanački i Ožegović očekuju uzbudljive drame, obrti i ljubavi.

Ponovo ćemo se družiti sa Unom Hristić, koju igra Dragana Mićalović, Nadom Galić u izvedbi Milice Tomašević, ali i Dijanom Erski koju glumi Iva Štrljić. Uigranoj ekipi pridružila se velika Zlata Numanagić , koja će tumačiti lik Ljiljane Lile Karamatijević.

Svaka od do sada emitovanih 597. epizoda imala je svoj pečat, neočekivane obrte, ljubavne intrige, skandale, ali i čiste emocije, sjajna prijateljstva i iskrene ljubavi.

Naravno, ovo je samo deo noviteta koji stižu iz „kuhinje“ Prve televizije i produkcije Inovejtiv. Zato budite uz program Prve televizije od 15. decembra svakog dana od 20.00.

Advertisement