Connect with us

Domaće serije

ŠOK! IGRA SUDBINE ostaje bez još jedne POZNATE GLUMICE? Ona je LEGENDA, a evo o KOME JE REČ!

Ni nju nećemo gledati u nastavku!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine na male ekrane stiže u četvrtak 15. decembra od 20.00 donoseći nam nove epizode u kojima nas čekaju mnogobrojna iznenađenja.

Milica Milša i Žarko Jokanović doneli su odluku o napuštanju serije „Igra sudbine“ i tako uznemirili domaću javnost. Po odlasku glavne glumice i scenariste popularnu telenovelu napustile su još neke glumice, Danica Ristovski, Biljana Maletić Zaverla… I tu nije kraj iznenađenjima.

Kako otkrivaju izvoru bliski produkciji, u nastavku nećemo gledati ni legendarnu Miru Banjac, kojoj je u trećoj sezoni poverena uloga Gvozdenije Karamatijević, odnosno Madam Deni.

igra-sudbine-567-epizoda-Madam-Deni

Pojavio se i prvi trejler za nove epizode, a u njemu uzbuđenjima nema kraja.

Kako vidimo stara zla klika ponovo je na okupu. Matija i Sofija u društvu stare Une Hristić koju i dalje glumi Nina Rukavina otkrivaju nam da je porodica Kanački u Rasulu. Ostali su bez bogatstva, kuće, pa čak i Kan Holdinga. Una otkriva da će Luka ostati i bez deteta jer je sud odlučio da mu oduzme starateljstvo.

Zbog svega toga ona smatra da će Luka završiti u ludnici.

U međuvremenu već smo otkrili da se Ada po dolasku izvršitelja u kuću onesvestila, a suze Ivana, Luke i Alekse u bolnici upućuju nas na to da Ada neće završiti dobro.

Po jednoj priči, Ada je zvanično mrtva i tako je rešeno napuštanje serije od strane glumice Milice Milše. Po drugoj, pak, vrata serije i dalje su otvorena za Milšu, te je ona smeštena u bolnicu u Švajcarskoj gde se nalazi u komi.

A šta nam još donose nove epizode serije „Igra sudbine“ znaćemo već sutra od 20.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Kurir

Foto IMDb

Advertisement