Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Dragana Mićalović NEĆE igrati UNU u nastavku serije IGRA SUDBINE! Evo kako se zove NJEN LIK!

Stiže nova junakinja!

Published

on

Igra sudbine Dragana Mićalović

Igra sudbine vraća se na male ekrane od 15. decembra u redovnom terminu od 20.00, ali kako saznajemo, osim termina ništa drugo neće biti NORMALNO i REDOVNO.

Iako se povratak Dragane Mićalović najavljivao kao spektakularan i od  njega se mnogo očekuje, gledaoce i najvernije fanove serije očekuje pravo iznenađenje!

Dragana Mićalović, kako ekskluzivno saznajemo, neće se vratiti staroj roli Une Hristić, uprkos tome što smo svi očekivali da će priča nastaviti baš u tom pravcu. Ipak, nelogično je da u istoj seriji postoje dve iste žene.

Mada smo se nadali da će u tom slučaju novi scenaristi pronaći neku logičnu vezu između dve Une, možda da one budu sestre bliznakinje, ili da nova Una bude deo Nikšinog paklenog plana u kom je on staru Unu zarobio, a novu poslao kao špijuna, ipak, to neće biti slučaj.

Dragana Mićalović, kako nezvanično otkrivamo, tumačiće potpuno novi lik. Njena junakinja u seriji sada će se zvati Marija i u život Kanačkih dolazi kao deo potpuno nove porodice.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović,  Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement