Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Evo ko će zameniti ADU u nastavku serije! Stiže SENKA KANAČKI!

Sledi TOTALNI HAOS!

Published

on

Igra sudbine Senka Kanački

Igra sudbine sa novim epizodama donosi šok za šokom! Taman što smo Adu Kanački ispratili iz serije u za sada neodređenoj formi jer ne znamo da li je koma, klinička smrt ili samo nesvestica iz koje će se umesto u Igri sudbine probuditi na klinici u Švajcarskoj, stižu nove vesti.

Ključno pitanje „Ko će zameniti Adu Kanački u novim epizodama?“ napokon je dobilo odgovor. Kako nezvanično saznajemo, umesto Ade Kanački uskoro bi u novim epizodama trebalo da se pojavi Adina rođena sestra. Takođe, nije isključeno da će biti reč i o više sestara, ali još se ne znaju svi detalji.

One bi trebalo da povrate kontrolu u porodici Kanački i da zaustave silne neprijatelje koji će se u trenutku velike tragedije polakomiti na bogatstvo ove porodice.

Prema sadašnjim planovima Adi sestra zvaće se Senka, a ko će je glumiti još nije poznato.

Ono što je sigurno jeste da Ivan neće naslediti Adu Kanački na tronu, kao i to da ipak neće menjati pol, kako su to šaljivo prokomentarisali fanovi serije na društvenim mrežama.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović,  Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement