Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Mira Banjac i Danica Ristovski prešle u seriju ZAKOPANE TAJNE! Ali nisu JEDINE!

Published

on

Igra sudbine

Zakopane tajne nova je serija koju kao scenarista potpisuje Žarko Jokanović, koji je donedavno radio i „Igru sudbine“, a koja će se od 1. februara emitovati na kanlu Pink.

Kao što već svi dobro znaju „Igra sudbine“ prošla je kroz turbulentan period. Promenila glumačku postavu, vratila neke stare likove i odredila drugačiju trasu kojom će se radnja razvijati u nastavku.

Ovog puta promene su bile korenite, jer je serija osim scenariste i glavne glumice ostala bez još 30 glumaca na čije smo likove navikli u prethodnom periodu.

Tako je zvanično potvrđeno da ćemo od 1. februara u seriji „Zakopane tajne“ gledati Miru Banjac i Danicu Ristovski, ali ovo nisu jedine zvezde koje su napustile „Igru sudbine“.

U glumačkoj postavi više nema ni Jelene Jovičić, Slobodana Stefanovića, Biljana Maletić Zaverla, a prema našim saznanjima ukinut je deo radnje sa televizijama i produkcijskim kućama te tako pretpostavljamo da u novim epizodama nećemo videti ni deo ekipe koji je vodio ovu liniju radnje u seriji. To bi značilo da serija ostaje bez Marijane, Klaudije, a seriju su verovatno napustili i Miljan Prleta i Tijana Milovanov.

Uzbudljivi dani dolaze za domaće serije, bez sumnje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto IMDb

 

Advertisement