Connect with us

Domaće serije

ŠOK! IGRA SUDBINE ima NOVU GLAVNU GLUMICU! Milica Milša je PROŠLOST! A evo i KO ju je ZAMENIO!

Iznenadićete se!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine od 598. epizode započela je zaista neku novu priču. Ne sumnjamo u to da će biti intrigantna  i gledaocima zanimljiva, ali svakako bi trebalo da se pripreme na velike promene.

I to već od prve epizode.

Za početak, u glumačkoj postavi. Tri godine unazad već smo navikli da se uz taktove naslovne numere „Igra sudbine“ koju izvodi Dado Topić polako ređaju imena i kadrovi glumaca, redom od glavnih ka sporednim ulogama. Prvi put, međutim, „Igra sudbine“ nije otvorena imenom Milice Milše u roli glavne junakinje Ade Kanački.

Na njenom mestu pojavila se niko drugi do Sandra Bugarski. Na osnovu toga što je prva u nizu glumaca, može se zaključiti da je došlo do velikog preokreta u samoj glumačkoj postavi serije te je sada titula vodeće junakinje i zvanično pripala pomenutoj glumici. Može li Pančeta naslediti Adu Kanački na mestu protagonistkinje pokazaće vreme.

Odluka produkcije verovatno se bazirala na tome da je seriji potreban snažan ženski lik, koji bi nastavio matrijarhat Ade Kanački, a objektivno gledajući Pančeta zaista to i jeste. Da li je to jedini kriterijum kojim bi se trebalo voditi pri odabiru glumaca stvar je procene onih koji donose takvu odluku.

U svakom slučaju, za seriju „Igra sudbine“ to znači da će Pančeta u nastavku svakako dobiti veći prostor i odgovornost kao vodeći lik.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto IMDb

 

 

Advertisement