Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE nastavlja u BLAM, BLAM ritmu! Ko je PIJAN – Tića ili SCENARISTI? Promakla im KATASTROFALNA GREŠKA!

Šokiraćete se kada otkrijete KOJA!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine sve je bliža tome da definitivno promeni naslovnu numeru. Uprkos tome što smo se ponadali da će nakon recenzije 598. epizode doći do sinhronizacije u koracima i biti povučena ručna pre nego što se kolo sreće Igre sudbine zavrti dalje, nove epizode donele su nam rolerkoster katastrofalnih propusta čiji je jedini ishod – fatalan. Baš kao što je i sudbina Ade Kanački.

Ovog puta donosimo vam četiri nove greške i to u upravo emitovanoj 600. epizodi koja je zbog velikog jubileja trebalo da donese nešto zaista spektakularno. Jedini spektakl, međutim, bila je do sada najveća greška od početka serije. A uskoro ćete saznati i koja.

Da krenemo, redom…

1. Zašto su blokirani računi Kan Holdinga?

Dok su Vukašin, Oleg i Luka proveli bar 10 minuta razmatrajući ovo epsko pitanje, mozgajući ZAŠTO, ZAŠTO, POBOGU ZAŠTO, niko od scenarista se nije ni u sekundi setio da im je odgovor na ovo pitanje saopšten još u 598. epizodi. I to od strane izvršitelja, koji su šokiranim članovima porodice Kanački, sa sve Adom koja se od publike oprostila jednim sočnim BUP na obližnjoj sofi, precizno rekli – oduzima vam se kompletna imovina, uključujući vilu i kompaniju Kan Holding. To znači da je sve zapečaćeno i BLOKIRANO! Dve epizode kasnije, Vukašin koji je još u 597. epizodi, pre jedno mesec dana, znao sve što će se dogoditi, sada ima trajnu amneziju i sa Lukom i Olegom pita se ZAŠTO, POBOGU ZAŠTO su nam blokirani računi? Hm… Da nije, možda, zbog sudske odluke koju su vam uručili pre dva dana?

2. Šta članovi porodice Kanački i dalje rade u vili Kanački?

Porodici Kanački izvršitelji su dostavili odluku o oduzimanju kompletne lične imovine. Vukašin je odluku stopirao, ali scenaristi su još jednom sebe nadigrali i to upravo Donkinom izjavom da je odluka IZVRŠNA. Dakle, onog trenutka kada je odluka dostavljena, kao što je izvršitelj i rekao imali su mogućnost da pokupe samo LIČNE STVARI i napuste rezidenciju. To se, ipak, završilo time da služavka Jasna posle celog dana Donki govori – do večeras moramo da spakujemo sve i iselimo se. U kom trenutku se ODMAH i SAMO LIČNE STVARI pretvorilo u DO VEČERAS i SVE. A eto nas, tri epizode kasnije, Kanački su i dalje uredno u svojoj vili iako je odluka bila IZVRŠNA.

3. Tića upao u vremeplov!

Uvertira u najveću grešku u seriji biće najsmešnija greška u seriji. Zanimljivo da je obe počinio Tića. Naime, dok u kafiću „Maldivi“ siroti Luka razgovara sa Tićom, on mu otkriva da je Mila pokušala da izvrši samoubistvo. Tića je šokiran do te mere da je morao i da opsuje. To ne bi bio problem da pre 5 minuta nije išao u bolnicu da Pančetu i Milu koja je pokušala da se ubije doveze kući, te je sasvim jasno da je jedino logično objašnjenje da je Tića sasvim sigurno upao u neki vremeplov koji pritom u potpunosti briše pamćenje. Tako se iznenadio time da je Mila pokušala da se ubije, iako je već znao da je ona pokušala da se ubije. Međutim, tu Tićinom putovanju kroz vreme i prostor nije kraj. Vratimo li se dan ranije u epizodu 599. u bolnici zatičemo skup u sastavu nova Lila (Zlata Numanagić koju je konačno neko predstavio auditorijumu), Ivan, Luka, Aleksa, Pančeta i TIĆAAAA! U tom trenutku cenjenom skupu prilazi doktor i saopštava da je Mila pokušala da se ubije većom dozom lekova. Šokirani Tića i treći put saznaje da je Mila pokušala da se ubije! U istoj epizodi kada u bolnicu dođu Jelena i Debeljko, lično Tića im saopštava da je Mila pokušala da se ubije, a tada ga Pančeta obaveštava da će Mila sutra biti puštena kući. I sve to događa se dan ranije pre nego što je Tića sutradan još dva puta saznao da je Mila pokušala da se ubije. PS. Tića je u bolnici bio čak i u segmentu Gledaćete nakon 599. epizode u kom se najavljivala 600. epizoda. Ukratko, Tića dve pune epizode nije izlazio iz bolnice, ali je sutradan, ipak, jedva ostao na nogama kada je čuo tragične vesti – Mila je pokušala da se ubije!!!

4. Doktori ne znaju šta je Adi, ali Tića zna!

Jadni Tića ove večeri je izgleda konačno „zaglavio“ preduboko u flaši. Tako je na njenom dnu otkrio i ono što u dosadašnje tri epizode novog ciklusa apsolutno niko nije uspeo da odgonetne. A to znamo jer je medicinska sestra upravo odvela ucveljenog Ivana na od Pančete propisanu dozu sedativa (iako bi bilo logično da medicinska sestra sluša doktora, a ne Pančetu), jer Ivan više nije mogao da podnese da živi u neznanju što mu još niko nije rekao šta se dogodilo Adi Kanački. Za to vreme crni Tića po tekstu još crnjih scenarista Luki izgovara reči – Ada je imala SRČANI UDAR. I to nije primetio ceo tim serije IGRA SUDBINE! Pa čak ni glumac koji je izgovorio ove reči, a svi znaju da enigma oko uzroka Adinog zdravstvenog stanja traje od četvrtka 15. decembra. A Ivan i dalje vrišti po bolnici – Ada, šta se desilo mojoj Adi… Dragi Ivane, pusti doktore, pitaj Tiću. U vinu je istina. Ovaj, u rakiji…

Zato se sa pravom pitamo ko je ovde stvarno pijan – Tića ili scenaristi?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor FILM i TV

 

Advertisement