Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Vidoviti TIĆA otkrio SVE! Evo OD ČEGA Boluje Ada Kanački! Konzilijum lekara nije rešio misteriju, ali…

Dži Dži odvela Draginju, ali na scenu stupa VIDOVITI TIĆA!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine sve je bliža tome da definitivno promeni naslovnu numeru. Uprkos tome što smo se ponadali da će nakon recenzije 598. epizode doći do sinhronizacije u koracima i biti povučena ručna pre nego što se kolo sreće Igre sudbine zavrti dalje, nove epizode donele su nam rolerkoster katastrofalnih propusta čiji je jedini ishod – fatalan. Baš kao što je i sudbina Ade Kanački.

A igrom slučaja ili greškom u scenariju Tića Lenjin otkrio je ono što ceo konzilijum lekara nije uspeo da odgonetne! Od čega boluje Ada Kanački!

Jadni Tića sinoć je izgleda konačno „zaglavio“ preduboko u flaši. Tako je na njenom dnu otkrio i ono što u dosadašnje tri epizode novog ciklusa apsolutno niko nije uspeo da odgonetne. A to znamo jer je medicinska sestra upravo odvela ucveljenog Ivana na od Pančete propisanu dozu sedativa (iako bi bilo logično da medicinska sestra sluša doktora, a ne Pančetu), jer Ivan više nije mogao da podnese da živi u neznanju što mu još niko nije rekao šta se dogodilo Adi Kanački.

Za to vreme crni Tića po tekstu još crnjih scenarista Luki izgovara reči – Ada je imala SRČANI UDAR. I to nije primetio ceo tim serije IGRA SUDBINE! Pa čak ni glumac koji je izgovorio ove reči, a svi znaju da enigma oko uzroka Adinog zdravstvenog stanja traje od četvrtka 15. decembra. A Ivan i dalje vrišti po bolnici – Ada, šta se desilo mojoj Adi… Dragi Ivane, pusti doktore, pitaj Tiću. U vinu je istina. Ovaj, u rakiji…

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor FILM i TV

 

Advertisement