Connect with us

Domaće serije

HIT! Luka Raco OBEĆAO! Serija IGRA SUDBINE biće zanimljiva JEDNOM MESEČNO?! A ŠTA da gledamo ostalim DANIMA?

Igra sudbine U RASULU?

Published

on

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 440. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović… Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE Foto Promo / Prva Izvor Film i TV

Igra sudbine uvek uspeva da nas iznenadi, pa joj je to i ovog puta pošlo za rukom. Međutim, sada ne radnjom. Dok čekamo da se od 15. decembra kada je startovala 5. i veoma verovatno poslednja sezona popularne serije, glumci su preuzeli na sebe ulogu „iznenađivača“. Luka Raco, jedan od protagonista koji su nakon pisanja našeg portala o mnogobrojnim propustima u scenariju krenuli u kampanju spasavanja serije hvalospevima tog istog scenarija dao je intervju i uspeo još više da ukopa seriju koja je nezadrživo počela da tone.

– Svašta će se desiti, mislim da će ljudi biti oduševljeni. To će nekako ići u etapama, tako da će svakog meseca moći da se iznenade sa nečim novim. Odličan je scenario, jako je zanimljivo. Svidela mi se ova prva epizoda ove generalno nove sezone, tako da ostavićemo na gledaocima da sami procene, ali mislim da će i oni biti oduševljeni kao i svi mi“, istakao je Luka u „Exkluzivu“.

Kada se sve sagleda, to znači da će gledaoci svakog meseca bar jednom moći da se iznenade nečim novim gledajući seriju. Zaista, sjajan scenario u uvodnoj špici neimenovanih i svima nepoznatih scenarista koji, priznajemo, dosta podsećaju na Google Translate.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/PRVA

Foto Printscreen

Advertisement