Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ponovo ŠOKIRA! Vidoviti TIĆA pomogao BANKARU da nađe PIJANOG ALEKSU! Evo i KAKO!

Smrt i bankar uvek znaju GDE SI!

Published

on

Igra sudbine očigledno je rešila da pređe u novi žanr. Paranormalno! Jedino tako moguće je objasniti situaciju u kojoj ceo grad, svi bližnji i svi brižni tragaju za jadnim Aleksom Ožegovićem. I svi se međusobno zovu, a mi se pitamo – zašto, kad svi znamo gde je Aleksa. I zašto, kad su se već međusobno izivkali niko nije pozvao Strahinju koji od početka zna gde je tačno Aleksa. A to nije ni bitno. Hajde da poverujemo da je „Igra sudbine“ na putu da postane srpski „Dosije X“ i da uzmemo za moguću varijantu u kojoj zaista niko ne zna gde je Aleksa. Osim gledalaca, kojima bi u stvari jedina i morala da bude zanimljiva ova „intriga“. Ali izgleda scenaristi seriju i ne pišu za gledaoce nego za glumce.

Eto, opet se vratismo trčanju u krug, a rekli smo da nećemo nego da ćemo se pomiriti sa idejom da NIKO NE ZNA GDE JE ALEKSA. Osim nas i cele Srbije. Možda da neko pozove Olgu da joj javi? Ima li zainteresovanih? Pa da ona može još jednom u roku od dva minuta da se čuje sa Ivanom po pitanju iste teme, a da se oboje prave kao da se u životu pre toga nisu čuli.

Opet mi u krug. Ok. Izlazimo iz kruga i prelazimo na bankara.

Zanima nas ovaj detalj. Kako je u tom opštem neznanju Aleksine tačne lokacije, bankar ušetao u Maldive tačno znajući GDE JE ALEKSA? I tu dolazimo do PARANORMALNOG. Ciljamo na tri odgovora.

1. Bankar je pitao VIDOVITOG TIĆU.

2. Bankar je pratio TRAG VINSKE MUŠICE koji ga je doveo do pijanog Alekse.

3. Bankar je OČITAO ČIP Aleksine VISA KARTICE i tako TAČNO ZNAO GDE JE Aleksa!

Šta vi mislite, koji od tri ponuđena izbora je TAČAN?

Jedno je ipak nesumnjivo tačno – SMRT I BANKAR uvek znaju GDE SI!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement