Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Posle TIĆE stiže VIDOVITA MILA! Zna da je zove Aleksa iako je ZOVE SA TUĐEG FIKSNOG BROJA! Evo i KAKO!

Mila proriče iz telefona! Pozovi je sa fiksnog, znaće da si ti!

Published

on

Igra sudbine ponovo je učinila da pomislimo – ISTINA JE TAMO NEGDE! Situacija je sledeća. Sirotom Aleksi sve se smrklo. Kako i ne bi kad je bar četiri puta iznova otkrio tačno ono što mu je sudski izvršitelj rekao još 15. decembra u prvoj epizodi pete sezone – PORODICA KANAČKI OSTALA JE BEZ SVEGA.

Ovu bolnu istinu saznao je poslednji put kada ga je u Maldivima na neobjašnjiv način bez imalo muke pronašao bankarski službenik zadužen za Kan Holding, iako je pijanog Aleksu pre toga panično tražio ceo grad. Više o tome možete pročitati OVDE. Mi sad da se pozabavimo jednom drugom misterijom.

Malo pre ovog nemilog događaja kada je bankar šokirao Aleksu onim što je već znao, dogodilo se to da je siroti Aleksa izgubio telefon, i da je telefon bio isključen jer je Strahinja u prethodnoj epizodi konstatovao kako je Aleksi „pukla baterija“ na telefonu. Zbog toga je mladi Ožegović kad je došao sebi od silnih iznenađenja, odlučio da sa fiksnog telefona pozove Luku i ostatak Kan Holding ekipe kako bi im saopštio LOŠE VESTI koje im je svima  već saopštio pomenuti izvršitelj 15. decembra. Ali, pustimo sad to. Bitan detalj je da je Aleksa IZGUBIO MOBILNI TELEFON i da je zbog toga Luku zvao sa fiksnog.

Samo koju sekundu kasnije Mila sedi u Pančetinoj kući kad joj ZAZVONI MOBILNI TELEFON. „Aleksa zove“ – izgovara Mila čitajući ime na displeju, a mi se pitamo KAKO kada ju je zvao sa fiksnog telefona iz Maldiva? Proverili smo, vidoviti Tića nije bio u blizini, a i da jeste, ne bi tako brzo stigao da dojavi Mili – ALEKSA JE!

Izgleda da je Mila NOVI KANDIDAT za VIDOVITOST! Tića je dobio KONKURENCIJU! Ili su se scenaristi još jednom zbunili zaboravivši da usklade priče – da li je Aleksa izgubio telefon ili oni pamet?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement