Connect with us

Serije

IMA TATARANI stigla je na kanal FOX CRIME! A evo i KADA se emituje serija!

Ne vole svi Imu Tatarani

Published

on

Ima Tatarani

Ne vole svi Imu Tatarani, junakinju istoimene italijanske serije, čiju drugu sezonu od osam epizoda patimo od 23. decembra, petkom u 22.00, na kanalu FOX CRIME.

Ona je dobrano zagazila u petu deceniju i neverovatno je inteligentna, ali ima iskrenu i direktnu narav, koja je nekad previše napadna za većinski muški svet u kancelariji tužioca u Materi. Čvrstu, obrazovanu i veoma neobičnu, nemoguće ju je ne primetiti. Ne samo zbog šarenih odevnih kombinacija, nego i zbog temperamenta. Kako na poslu tako i kod kuće, ona je pravi primer mudrosti i tvrdoglavosti.

Ima je najbolja u svom poslu. Zajedno s pouzdanim Kaluđirijem, mladim i zgodnim partnerom, istražuje nekoliko kriminalnih prekršaja koji su šokirali region Bazilikate. Ima naporno radi kako bi otkrila istinu u ovom neverovatnom portretu savremene Italije. A u drugom ciklusu očekuje je pregršt novih, zamršenih slučajeva. Odmah na početku, Ima će se suočiti sa bizarnim zadatkom, kada u njenom mestu bude pronađen leš uvoznika mlečnih proizvoda.

U nastavku serije istraživaće ubistvo agenta za nekretnine i načelnika svemirskog centra, krađu u kući prijateljice svoje svekrve, kao i prikupljati dokaze koji će konačno oterati Romanijela na robiju… Ni ljubavne drame neće nedostajati, jer će Valentina početi da se viđa sa sinom glavnog tužioca.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement