Connect with us

Serije

KUHINJE SVETA stižu na kanal 24Kitchen! Evo i KADA!

Ukusi sveta na našem malom ekranu!

Published

on

Kuhinje sveta 24Kitchen

Kažu da je jedan od najboljih načina upoznavanja neke zemlje i naroda upravo otkrivanjem njihovih tradicionalnih specijaliteta i kuhinje. Tim tragom na kanal 24Kitchen od 28. decembra, sredom u 13.00 stiže novi kulinarski serijal “Kuhinje sveta”.

Harizmatična Niki u svom studiju bez zidova i pod otvorenim nebeskim svodom biće naš vodič kroz gurmanluke sa svih meridijana, uz zadatak da nam uz svetske specijalitete u domove donese i neke nove tehnike pripremanja obroka za koje ranije nismo znali. Rezultat je, naravno, ukusna, a lako spremljena hrana.

Niki se, pritom, neće fokusirati isključivo na elitne restorane nagrađene Mišlenovim zvezdicama, već će nas podsetiti na to da gurmanska čarolija uglavnom nastaje eksperimentisanjem. Zbog toga će Niki izaći na ulicu i originalne recepte i autentične ukuse potražiti na skromnim štandovima brze hrane.

Serijal “Kuhinje sveta” vešto kombinuje najbolje recepte profesionalnih kuvara nagrađivanih restorana i lokalne “zalogaje” tipične za podneblje koje nam predstavlja. Upravo u tom spoju sastoji se onaj poseban ukus koji će nam na najbolji način dočarati kuhinju tog dela sveta u serijalu “Kuhinje sveta”. A kako kaže vodteljka ove emisije – dobru hranu ćete uvek najlakše prepoznati po osmehu onoga koji u njoj uživa.

Zbog toga nam u novom kulinarskom šouu uz odlične i slasne obroke neće nedostajati ni dobre zabave.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement