Connect with us

Domaće serije

KONAČNO POZNATO: Evo KAKO će Ada Kanački napustiti SERIJU! I KO će je naslediti u seriji IGRA SUDBINE!

NJOJ se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine sa novim epizodama donosi šok za šokom! A najveći će nam uskoro otkriti Ivan Ožegović. Naime, taman što smo Adu Kanački ispratili iz serije u za sada neodređenoj formi, uskoro će uslediti novi preokret. Ada će najverovatnije završiti na klinici u Švajcarskoj, gde će joj biti obavljena hitna transplantacija srca. Ali to nije sve.

Ključno pitanje „Ko će zameniti Adu Kanački u novim epizodama?“ napokon je dobilo odgovor. Kako nezvanično saznajemo, umesto Ade Kanački uskoro bi u novim epizodama trebalo da se pojavi Adina rođena sestra. Takođe, nije isključeno da će biti reč i o više sestara, ali još se ne znaju svi detalji.

One bi trebalo da povrate kontrolu u porodici Kanački i da zaustave silne neprijatelje koji će se u trenutku velike tragedije polakomiti na bogatstvo ove porodice.

Prema sadašnjim planovima Adi sestra zvaće se Senka, a ko će je glumiti još nije poznato.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović,  Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto IMDb

 

Advertisement