Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: U seriju stiže NOVI LIK! On se zove CRNI, a evo i U KAKVOM je odnosu sa PANČETOM!

Crnog glumi poznati srpski junak!

Published

on

Ekipa serije Igra sudbine dobila je pojačanje, pa ćemo tako u popularnoj telenoveli imati priliku da vidimo i Ljubomira Ljubu Bandovića.

Ljuba je u razgovoru za Prvu otkrio detalje svog lika:

„Ljubomir Bandović se zovem odavno, a odskora gostujem u seriji ‘Igra sudbine’ i igram lik Crnog, prijatelja Pančetinog“, rekao nam je glumac.

– On je uspešan biznismen koji dolazi da pomogne Pančeti zbog finansijskih problema u kojima se našla porodica Kanački. Ne mogu ga klasifikovati ni kao pozitivca ni kao negativca, ali Ranko je neko ko prijateljstvo doživljava kao odanost i taj lik je zbog toga, prema mom mišljenju, pozitivac šta god da je radio. Zbod uspomena tokom odrastanja sa Pančetom, Ranko nijednog momenta pomoć prijateljici nije doveo u pitanje. On prilično dobro reaguje kada se pojavi njegov suparnik, kog igra Voja Brajović, i tu se vidi da on nije plašljiv, već da je spreman na svaku vrstu neizvesnost i opasnosti“, opisao je Ljuba Bandović svoj lik i dodao koju poruku nosi njegov Ranko.

– Ne postoji crno-beli svet, crno-beli ljudi, dobri i loši ljudi. Postoje samo ljudi sa dobrim i lošim postupcima. Ne postoji a priori anđeo i a priori đavo…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement