Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 614. epizoda: ŠOK! Barbara napušta seriju? Evo i ZAŠTO!

U subotu, 31. decembra od 20.00

Published

on

Igra sudbine 614 Barbara

Igra sudbine 614. epizoda: Detektiv Uroš ucenjuje Ritera da će mu predati snimak gde se jasno vidi da Barbara priznaje da je organizovala ubistvo Miline bebe. Traži velike pare za taj snimak od Ritera. Riter je besan i naredjuje Barbari da ode iz zemlje i nestane.

Inspektor saopštava Direktoru policije da je zatekao Nikšine rodjake tamo u kancelariji i da su mu pobegle, ali da je uspeo da fotografiše registarske tablice automobila kojim su pobegle.

Donka pokazuje Aleksi i Luki mesto gde je bila Adina kutija sa dnevnikom i pismima, koja je nestala i sumnja na Lilu da ju je sakrila. Vukašin ih sve smiruje da ne insistiraju sada na tome, jer imaju drugih velikih problema.

Lila priznaje Vukašinu, da krije od svih Adina pisma i dnevnik i da je to Adina tajna koju samo Lila zna.

Veoma ljuta, Stana napada Mariju i Irenu, koje priznaju da su bile u Beogradu i to u Nikšinoj kancelariji, ali na pomenu da ihje inspektor propitivao u Nikšinoj kancelariji i da su pobegle, Stana menja ton i postaje mnogo pomirljivija.

Stana se veoma uplaši na pomen policije.

Marija pokušava da naslika dete u svom ateljeu, ali joj nikako ne uspeva da naslika lice. Veoma se potresa zbog toga. Irena je teši.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement