Connect with us

Domaće serije

Još jedna velika GREŠKA u seriji IGRA SUDBINE! Ada Kanački se u Cirihu KRSTI OD ŠOKA! Evo i ZAŠTO!

Scenaristi zaboravili da je Ada lično smestila Unu na lečenje na Mejo kliniku

Published

on

Igra sudbine Ada Kanački (12)

Igra sudbine ne prestaje da iznenađuje. Novim zapletima, promenama u glumačkoj postavi, ali i greškama koje se i dalje nižu. Poslednja na listi dogodila se u najavi za narednu epizodu koju ćemo gledati u četvrtak 5. januara. I prilično je ozbiljna.

Naime, tokom razgovora sa Vukašinom Marinko otkriva da je bio u Americi i to na klinici gde se Una Hristić lečila, a zatim operisala, i da je saznao šokantne vesti – da tamo nikada nije bilo pacijenta pod njenim imenom.

Ovakav rasplet, priznajemo, scenaristima bi se idealno uklopio u rešenje zamene dve Une i otmice prave Une koju je glumila Dragana Mićalović. Međutim, scenaristi su napravili propust, jer su zaboravili da je lično Ada Kanački smestila Unu Hristić na tu kliniku, da je ona plaćala njeno lečenje direktno toj klinici, ne preko posrednika, kao i da ju je sa Lukom Kanačkim posetila na klinici tokom lečenja. Naravno, Unu je više puta posetio i njen otac Časlav, koji ju je kada se vratila operisana i prepoznao i rekao malom Akici da je stigla njegova „jedina i prava majka“.

Ada i Luka su sa druge strane u potpunosti bili upoznati sa Uninim procesom lečenja, a još jedan neoboriv argument koji pobija ideju da Una nikada nije bila lečena na klinici kako Marinko tvrdi jeste i činjenica da je Una lečena na najpoznatijoj klinici na svetu, Mejo klinici, gde bez DNK rezultata do šestog kolena unazad ne možete ni da uđete kroz ulazna vrata, a kamoli da se potkrade takva greška da ne znaju ko im je bio pacijent.

Takođe, još jedna činjenica koja govori da je ovaj scenario nemoguć jeste i ta da se Una Hristić svakodnevno sa klinike telefonom čula sa Milom, ali i sa Katarinom koja joj je i kuma.

Uostalom, čemu 70 epizoda treće sezone o tome kako je Una na klinici u Americi sa svim detaljima o tome šta joj se tamo dešava ako ona tamo nikada nije primljena. A Ada Kanački je za ruku odvela i razgovarala sa njom na klinici, baš kao sa njenim lekarima sa klinike?

Nažalost, ova zamisao autora novih epizoda, jednostavno – ne prolazi. Mada bi bila idealno i najlakše rešenje. Ali, kako nas život uči – nema lakih rešenja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement