Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 624. epizoda: ŠOK! Božić je doneo ČUDO! Ada je PREŽIVELA? Vraća se za SRPSKU NOVU GODINU? Evo i KAKO!

Sledi ŠOK nad ŠOKOVIMA!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine 624. epizoda: Riter ne sme da se vrati u Srbiju, jer se plaši policije, ali Viktor veruje da je i to za njega lako rešiv problem. Božidarka i Maksim nisu lepo reagovali na Sofijinu trudnoću, jer ne veruju da će Matija da bude niti dobar muž, niti dobar otac, što Sofiju razbesni.

Božidarka odluči da ode u manastir. Ivan javlja da je Ada bolje. Da li to znači da će Ada IPAK PREŽIVETI? Vraća se za SRPSKU NOVU GODINU??? Da, ali kad bismo se šalili. Ada umire, i nema joj nazad, a novi tok radnje ove serije počinje da boli na svim nivoima… Ali, pisaćemo i dalje o njoj, ne brinite…

Da se vratimo temi…

Tenzija je oko toga ko će kupiti Kan Holding: Viktorius, Viktora Brunera ili Gama korporacija, vlasništvo Crnog.

Pančeta trijumfalno objavljuje prva da će Gama Korporacija kupiti Kan Holding, ali joj još niko, pa ni Aleksa ne veruje.

Mile Kupus, ljubomornom Tići doliva ulje na vatru i govori mu da ga Pančeta vara, jer je prisluškovao dok je ona razgovara sa Crnim i sam poverovao da Pančeta ima ljubavnika.

Vukašin saznaje da je Barbara pobegla iz zemlje i lažna Una. Istovremeno, Vukašin saznaje i da prava Una Hristić nije u međuvremenu izlazila iz zemlje. Sve ukazuje da je i Viktor Bruner učestvovao u svemu tome.

Donka pozove Anu Marčetu i iz razgovora sa njom shvati da je stvarno Adina sestra, jer je Anina mama priznala pred smrt da ju je usvojila. Priča se poklapa.

Marija u svojoj fioci nailazi na kaiš, koji smo videli i u snimku otmice. Marija gleda u kaiš kao da joj je odnekud poznat, ali nije sigurna. Stana nastavlja da manipuliše i tvrdi da je kaiš njen.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement