Connect with us

Domaće serije

NOVA GREŠKA u seriji IGRA SUDBINE: Evo zašto teorija o OTMICI i ZAMENI dve UNE NIJE MOGUĆA!

Scenaristi zaboravili jednu VAŽNU STVAR! Evo i KOJU!

Published

on

Igra sudbine dve Une

Igra sudbine polako, ali sigurno nastavlja svoj put ka veoma očekivanoj epizodi u kojoj će Ada Kanački napokon umreti i zauvek napustiti seriju koju je svojim likom i delom obeležila tokom 600 epizoda. Ipak, pre te ključne tačke za dalji razvoj serije čeka nas niz drugih koje će svaka na svoj način obeležiti Igru sudbine. Jedna od najvažnijih je ona u kojoj će Una Hristić koju tumači Nina Rukavina napustiti seriju otkrivši svoj pravi identitet.

Međutim, iako su scenaristi serije ponovo pribegli najlakšem rešenju, a to je da su Una i Marija Korlat zamenjen, postoji jedan veliki problem sa ovom verzijom priče.

Una Hristić koju tumači Nina Rukavina ni na koji način nije mogla da lažira to da je baš ona prava Una Hristić, i to samo zbog jedne scene na koju su, nažalost, scenaristi izgleda zaboravili. Reč je o sceni kada je Una (Nina) došla u posetu svom ocu Časlavu u bolnicu, nakon što ga je Ivan udario. Tada je ona došla u bolnicu, i plakala na postelji svog oca poručivši da će se osvetiti za sve što su im Kanački uradili. To, složićete se, ne radi neko ko nema nikakve veze sa čovekom u postelji. Zašto bi lažna Una plakala i, kako bi naš narod rekao „kidala se nad sudbinom bolesnog čoveka koga i ne poznaje?

Upravo to je i glavni razlog zbog kog ne može proći verzija o zameni dve Une. Takođe, lažna Una ne bi gajila toliko emocija prema detetu koje nije njeno i to u scenama kada su sami, a ne pred drugima. Upravo u tim scenama kada je sama sa malim Akicom, Una koju tumači Nina Rukavina poručuje malom Akici da nikada neće dozvoliti da mu neko ko je potpuni stranac (tu misli na Unu Zvrk) zameni pravu majku.

Ovo je još jedan veliki propust u seriji „Igra sudbine“ koji se, nažalost, više ne može ni zameriti scenaristima, jer se greške nastavljaju, a publici to čak nije ni bitno. Pitanje je – čemu onda nastavak serije…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement