Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 627. epizoda: ŠOK! Nada se VRAĆA U SRBIJU! Evo i KADA!

U petak, 13. januara

Published

on

Nada-i-Strahinja-Igra-sudbine

Igra sudbine 627. epizoda: U očekivanju sastanka u Kan Holdingu, sa novim vlasnikom, svi su veoma uzbudjeni, a posebno Pančeta, samo Strahinja jedino što čeka jeste da se čuje sa Nadom i dobije vesti o Ruži.

Pančeta i Crni dolaze u Kan Holding i sledi upoznavanje sa Crnim, novim vlasnikom.

Mila i Strahinja, napokon, dobiju Nadu telefonom, koja im saopšti dobre vesti, a to je da uskoro dolazi u Beograd. Strahinja je van sebe od sreće što će videti Ružu.

Još jedna velika dilema pred Vukašinom i Donkom: Da li da kažu porodici za Adinu sestru Anu Marčetu?

Stana otkriva Viktoru Bruneru da je bila policija i da imaju problem sa navodnom Marijom Korlat.

Marija Korlat odlučuje zajedno sa Irenom da izmisli da ide kod ginekologa, da bi mogla da ode u Beograd i pokuša da sazna nešto o svojoj prošlosti.

Luka otkriva Zvrku da je saznao da je živeo sa lažnom Unom Kanački i da je bila i lažna majka Akici. To ga veoma pogadja, a Zvrk pokuša da ga smiri. A

leksa se oseća krivim što je Sofija izgubila bebu, zbog njegove tuče sa Matijom, a Božidarka ipak odlučuje da ostane i pomogne Sofiji, zbog gubitka bebe.

Irma oseća krivicu i želi da nadoknadi vreme izgubljeno sa svojom decom. Olga je razume i podrška joj je, jer je i ona bila dugo razdvojena od svoje dece.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement