Connect with us

Filmovi

“KLIJENT”: Triler na kanalu FOX MOVIES

U subotu, 14. januara, od 22.00

Published

on

Klijent

Junak trilera “Klijent”, koji je na programu kanala FOX MOVIES u subotu, 14. januara, od 22.00, 11-godišnjak Mark Svej (Bred Renfro) pametan je i pomalo problematičan dečak. On odrasta u trošnoj kamp kućici nedaleko Memfisa uz grubu majku Dajen (Meri-Luiz Parker) i osećajnog mlađeg brata Rikija.

Jednog dana, igrajući se sa bratom u šumi, Mark ugleda automobil sa vozačem koji namerava da počini samoubistvo. Želi nesrećnika da odgovori od toga i iz nepovezanog razgovora saznaje da je reč o mafijaškom advokatu Džeromu Klifordu, koji zna gde je skriven leš ubijenog senatora Bojda Bojeta. Čini se da je senatora ubio mafijaš Bari “Oštrica” Muldano (Entoni Lapalja), nećak mafijaškog šefa Džonija Sularija, a žrtvu je zakopao na Klofordovom imanju.

Mark ne uspeva da spreči advokata da se ubije, a zbog Klifordovog čina Riki izgubi moć govora. Nakon što za maloletnog svedoka advokatovog samoubistva sazna ambiciozni državni tužilac “Pastor” Roj Foltrig (Tomi Li Džouns), on odlučuje da po svaku cenu dođe do dečaka. Shvativši da mu je na tragu ubice, Mark za simboličan honorar uspeva da angažuje advokata Ridžajnu “Redži” Lav (Suzan Sarandon)…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement