Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Seriju IGRA SUDBINE napušta jedan od GLAVNIH GLUMACA! Evo i KO!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra sudbine Stevan Piale Luka Raco

 

Igra sudbine ne prestaje da nas iznenađuje otkako se posle pauze krajem prošle godine vratila na male ekrane. Mnogo je glumaca napustilo seriju, radnja je evidentno promenjena i krenula u nekom drugom pravcu, a nova imena koja ulaze u seriju, ali imena onih kojih je napuštaju svakodnevno se smenjuju.

Jedan od poslednjih glumaca koji će napustiti seriju neko je ko je bio veoma važan segment priče od početka treće sezone.

Ako ste se nekim slučajem zapitali zašto se Irma, majka malih Zlatića odjednom povampirila i napravila dramatičan preokret od narkomanke opasne po život svoje dece u Majku Terezu, odgovor na ovo pitanje je sve osim onog koji ste očekivali. Razlog Irminom većem angažmanu poslednjih dana je to što glumac Matija Popović koji je do sada glumio Olega Latasa, Irminog brata – napušta seriju.

Oleg Matija Popović

Kako nezvanično saznajemo, odluka je bila jednostrana, i to ne sa strane mladog glumca koji je vesti o tome da više ne igra u seriji dočekao sa velikim šokom. Uprkos njegovom nezadovoljstvu, Mateju nećemo više gledati u seriji, a njegovu funkciju preuzima Irma.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement