Connect with us

Top Story

EVO KO JE I ODAKLE JE STANA iz sapunice “IGRA SUDBINE”! Iznenadićete se!

Šta krije Unina “zla maćeha”?

Published

on

Peta sezona sapunice “Igra sudbine” počela je turbulentno. U radnju serije, čiji scenario broji na desetine grešaka, ubačeni su novi, a i stari likovi kako bi ovu posrnulu sapunicu, koja je ostala bez originalnog scenariste i glavne junakinje, spasli gašenja.

Vraćeni su nekada omiljeni likovi Una Hristić, Dijana Erski i Nada Galić. Dragana Mićalović je, doduše, još u ulozi Marije Korlat. Nakon što je Nikša oteo Unu, ona je izgubila pamćenje i trenutno pokušava da otkrije svoje pravo poreklo i oslobodi se Staninog uticaja.

Otkako su počele nove epizode, publici je pažnju privukao lik Stane, žene koja pravu Unu Hristić drži protiv svoje volje kući u Vojvodini, daleko od porodice Kanački, svakodnevno joj servirajući laži i krijući od nje da ona, zapravo, nije Marija Korlat, sestra preminulog biznismena Nikše Korlata.

Dragana Jovanović, koja tumači lik Stane, pozorišna je glumica i poreklom je iz Niša. Od 2004. godine je stalni član ansambla Narodnog pozorišta u Nišu, a do sada se ostvarila u brojnim ulogama na daskama koje život znače.

Pred pozorišnom publikom se proslavila ulogom Nadežde Petrović u predstavi “Nadežda Petrović – autoportret u množini”, koju je sama i režirala.

Nakon što je diplomirala glumu na Fakultetu umetnosti u Prištini, glumica je ostala na fakultetu i radila kao asistent na predmetu Gluma.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor: Film i TV / Prva

Advertisement