Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 6: Otkrivamo SVE o NOVOJ SEZONI! Evo ŠTA čeka Jakovljevića u NASTAVKU! (VIDEO)

Slede teški dani za glavnog junaka!

Published

on

Ubice mog oca 6

Ubice mog oca 6 – meseca dana pre svih u Makedoniji! Mesec dana pre svih, korisnici MTEL-a u Makedoniji imaće ekskluzivnu priliku da preko aplikacije mPLAY TV prate regionalnu premijeru nove, šeste sezone hit serije „Ubice mog oca”. Svih 12 epizoda ovog serijala, u produkciji Telekoma Srbije, biće dostupne u videoteci mPLAY TV od 15. januara.

Ubice mog oca 6

Glavna tema šeste sezone „Ubice mog oca“ je kocka. Ona više nije samo zabava za likove u seriji, već centar sveta. Kroz nekoliko događaja koji kulminiraju zločinom, nova sezona će nam pokazati kako je lako preći od „početne sreće“ i izgovora da „možda nije tvoj dan“ do trenutka kada je sve izgubljeno – ne samo materijalno, već i takođe prijatelji, porodica i konačno sam život. Istražitelji će istraživati laži manipulatora, otkrivajući okrutni svet lihova koji je neizbežno povezan sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu, ali poučnu priču videćemo kako se uništavaju životi i koliko je teško izaći iz tog magičnog kruga u kojem je teško zaraditi, iako kockari do kraja veruju da je zarađivati novac moguće i lako postignuti, postići. paralelno.

Glavne uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mikalović, Ivan Zablaćanski, Ivana Dudić i drugi. U seriji će nastupiti i: Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović, Ivan Jeftović…

Scenario za seriju napisala je Nataša Drakulić, koja se pojavljuje i kao njen kreator zajedno sa Predragom Gagom Antonijevićem. Miloš Kodemo potpisuje se kao direktor.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo Telekom

Advertisement