Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Prekidaju se serije IGRA SUDBINE i OD JUTRA DO SUTRA! A evo i ZAŠTO! Da li je MOGUĆE?

Da li je stvarno došao kraj?

Published

on

Igra sudbine“ i serija „Od jutra do sutra„, kako je zvanično potvrdila TV Prva – prekidaju se i skidaju sa programa. I to već u četvrtak 25. januara! Razlog je neverovatan.

A svi koji su se na trenutak zabrinuli – mogu da odahnu. Serije odlaze na dvodnevnu pauzu koja će trajati 25. i 26. januara, jer će se od 20.00 emitovati muzički festival MAC – Music Awards Ceremony 2023.

Istovremeno, do promena dolazi i kod emitovanja serije „Urgentni centar“, koji će sada gledaoci moći da prate ponedeljkom i utorkom u 22.00.

U seriji “Od jutra do sutra” glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor FILM i TV

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement