Connect with us

FILM

“BORBA TITANA”: Avanturistički film na kanalu FOX

U subotu, 21. januara, od 14.55

Published

on

Borba Titana

Zevsov sin i polubog Persej u filmu „Borba Titana“ bori se s podanicima podzemnog sveta kako bi ih sprečio da zavladaju rajem i zemljom i to sve gledaćete na kanalu FOX (14.55).

Rođen kao bog, ali odgajan kao čovek, Persej ne može da spasi svoju porodicu od Hada, osvetoljubivog boga podzemlja. Nemajući šta da izgubi, Persej kreće u opasnu misiju da pobedi Hada pre nego što bog pusti pakao na ovaj svet.

Konačna borba za moć između ljudi i kraljeva i kraljeva i bogova. Ali, rat između bogova može da uništi čitav svet. U ovoj spektakularnoj filmskoj verziji klasičnog mita i kultnom filmu 1980-ih, Sem Vortington tumači lik grčkog heroja Perseja. Rođen kao bog, ali odgajan kao čovek, Persej ne može da spasi svoju porodicu iz kandži Hada, osvetoljubivog boga podzemlja. Nemajući šta da izgubi, Persej se dobrovoljno javlja da poredvodi opasnu misiju protiv Hada, pre nego što ovaj preotme vlast od Zevsa i pusti pakao na Zemlju. Sa smelom družinom ratnika, Persej kreće na opasno putovanje u zabranjeni svet. Boreći se protiv demona i zastrašujućih zveri, uspeće da pobedi samo ako prihvati svoju božansku moć, izmakne sudbini i stvori svoju sopstvenu budućnost.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement