Connect with us

Domaće serije

LAKO JE RALETU konačno stiže na RTS 1! A evo i KADA! Ovo je TAČAN DATUM!

Rimejk serije „Svi vole Rejmonda“ na srpski način!

Published

on

Lako je Raletu

Lako je Raletu, nova domaća humoristička serija stiže na RTS 1, i to od 30. januara radnim danima u 20.00. Nastala prema kultnom američkom sitkomu iz devedesetih godina – Svi vole Rejmonda, serija Lako je Raletu komedija je za sve generacije.

U cipele komičara Reja Romana uskočio je Andrija Milošević, i otelotvorio lik uspešnog sportskog novinara Raleta, koji vodi dinamičan život, trudeći se da bude (koliko je to moguće) i posvećen muž, uzoran otac, i dobar sin i brat. Ali, Rale, po prirodi nemaran i opušten, i nije od naročite pomoći svojoj ženi Ivani, pa svojim ponašanjem u porodični život unosi više pometnje nego sklada.

Dok Ivana na sve načine pokušava da održi red u kući i brine o troje dece, istovremeno joj svakodnevicu remete dosadne prve komšije – Raletovi roditelji i brat, koji zajedno žive u stanu prekoputa, i koji prosto obožavaju da slobodno vreme provode baš kod Raleta i Ivane, zadirući u svaki delić njihovog ličnog života.

Lako je Raletu

U prizorima iz svakodnevice ove složene porodice, njihovim doživljajima i svim nezgodama i nesporazumima sa kojima se savremeni parovi i roditelji susreću, prepoznaće se mnogi. A da li ćemo zaista moći da kažemo „lako je Raletu“ ostaje da se uverimo radnim danima od 20 časova na Prvom programu RTS-a!

Igraju: Andrija Milošević, Maša Dakić, Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković, Petra Semiz, Ilija Lukešević i Matija Lukešević
Scenristi: Tanja Ilić, Dejan Ćirjaković, Filip Vujošević, Dušan Bulić
Reditelji: Ognjen Janković i Predrag Ličina
Kostimogrfkinja: Snežana Karl
Scenograf: Vlada Vićentić
Direktori fotografije: Darko Stanojev i Vladimir Ilić
Montažer: Aref Zaabi
Direktorka serije: Jovana Mijović
Izvršni producent: Dragan ĐurkovićLako je Raletu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Izvor FILM i TV

 

Advertisement