Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE: Žarko Jokanović otkriva ŠTA nas čeka u NOVOJ SERIJI NA TV PINK! KOGA glumi MILICA MILŠA?

Premijera serije u FEBRUARU!

Published

on

Igra sudbine Žarko Jokanović Milica Milša

Zakopane tajne naziv je nove serije koja nastaje iz pera Žarka Jokanovića, doskorašnjeg pisca neverovatnih skoro 600 epizoda „Igre sudbine“. Žarko je sa suprugom Milicom Milšom, i velikim brojem drugih glumaca sa kojima su sarađivali u popularnoj sapunici nastavili dalje, ostavivši „Igru sudbine“ zauvek u prošlosti. Kako su Žarko i Milica otkrili – zbog nečeg mnogo boljeg.

Reč je o seriji „Zakopana tajne“ čija nas premijera prema trenutnim planovima očekuje početkom februara na TV Pink, a za koju Jokanović u razgovoru za Blic kaže da će biti prepuna iznenađenja.

– Čeka nas mnogo obrta, od ljubavi, patnje, izdaje, večite borbe dobra i zla, sveta siromašnih i bogatih, jer svaki čovek ima neku tajnu i ne shvata koliko otkrivanje te tajne može da povredi nekoga. Imamo divnu ekipu, oko 70 glumaca, biće raznih generacija i svako od njih će biti isprepleten jedan sa drugim. Miličin lik imaće profesiju koju nikada niko na filmu i u našim serijama nije igrao i to će biti posebno interesantno. U seriju će biti ugrađeno dosta stvari iz života. U svemu što napišete je zapravo najbolje ono što je prepisano iz života jer je život najbolji scenarista. Sve što na filmu deluje preterano, to se zapravo dešava. Svet je pun ekstrema. Trudim se da to posmatram i uklapam na dobar način – poručio je Jokanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram/Promo

Izvor FILM i TV/ Blic

Advertisement