Connect with us

Serije

„DOBRA NEVOLJA“: Na kanalu FOX LIFE

U utorak, 24. januara, od 08.25

Published

on

Dobra nevolja

„Dobra nevolja“ je nastavak porodične dramske serije „The Fosters“ i prati Keli (Maja Mičel) i Marijanu (Sijera Ramirez) Adams Foster u sledećoj fazi njihovih mladih života u Los Anđelesu. Seriju je kreirao autor “Fostera” Piter Pejdž, a jedan od izvršnih producenta serije je Dženifer Lopez (FOX LIFE).

Pet godina nakon završetka “Fostera”, Keli i Marijana odlaze da otkriju sve čari samostalnog života. Nakon preseljenja u Coterie u centru Los Anđelesa, sestre shvataju da nije sve divno kada živite sami. Srećom, sestre žive u živopisnom stambenom naselju gde se mogu osloniti na svoje nove komšije – Gaela Martineza (Tomi Martinez), društveno svesnog i politički aktivnog grafičkog dizajnera, Maliku Vilijams (Zuri Adel), oštroumno usvojeno dete sa osećaj socijalne pravde, i Alis Kvan (Šeri Kola), prva generacija azijske Amerikanke koja je vodila naselje. U isto vreme, sestre počinju svoju profesionalnu karijeru. Marijana pokušava da se snađe u tehnološkoj industriji u kojoj dominiraju muškarci i pokušava da se sprijatelji sa novim saradnicima. Kali, s druge strane, prihvata posao kod konzervativnog sudije i plaši se da ostavi svoj posao po strani da se malo opusti. Suočene sa novim susedima, novim izazovima i, naravno, novim romansama, sestre, čak i u svojim dvadesetim, moraju da zavise jedna od druge kako bi se uspešno snašle u novom gradu punom neverovatnih mogućnosti.

Stanovnici Koterija u Los Anđelesu balansiraju između karijera, ljubavi i problema odrastanja u dvadesetim godinama života, kada prijatelji postaju porodica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement