Connect with us

Serije

„MISTERIJE FRENKI DREJK“: Krimi drama na kanalu FOX CRIME

U utorak, 24. januara, od 16.05

Published

on

Misterije Frenki Drejk

Ljubitelji kostimiranih detektivskih priča uživaće u novih 10 epizoda treće sezone popularne kanadske serije „Misterije Frenki Drejk“, koju gledamo od 24. januara, radnim danima u terminima od 9.20 i 16.05, na kanalu FOX CRIME.

Privatna detektivka Frenki Drejk i njena partnerka Trudi Klark nastaviće da se bave bizarnim slučajevima koje policija ne može da reši.

Treća sezona serije donosi nam seriju novih avantura dok se dame iz detektivske agencije Drake suočavaju sa novim izazovnim slučajevima i suočavaju se sa zaista impresivnim neprijateljima. Frenki i Trudi nastavljaju da se oslanjaju na Meri i Flo, koje su uvek spremne da pomognu i pročešljaju policijske dosijee i obdukcione izveštaje, ali Merino novo stečeno samopouzdanje je frustrirano njenim statusom u policiji, što je gura ka novoj i uzbudljivoj karijeri, ciljevima. Flo završava teorijski deo medicinske škole i raduje se praktičnoj obuci u bolnici, dok pokušava da održi vezu na daljinu i da se bavi slučajevima agencije Drejk. Kako njena veza sa Bilom Pitersom cveta, Trudi se takođe ističe tokom istraga, često rešavajući slučajeve pod velikim rizikom. Frenki nastavlja da drsko i snalažljivo vodi svoj tim i istražuje svoju romantičnu vezu sa bokserom Mozesom Pejdžom. Od Londona, gde Frenki rešava slučaj sa spisateljicom Agatom Kristi, preko džez kluba sa temom sirene i pretenciozne privatne škole u ​​Torontu, do telefonskih razgovora koje slušaju radoznale devojke za centralom, treća sezona “Avanture Frenkija Drejka” obećava sjajnu zabavu.

U prvoj epizodi trećeg ciklusa, nakon što Luiz, njena drugarica iz rata, nestane, Frenki, u saradnji sa Agatom Kristi, radi na rešavanju ove misterije. Hoće li njih dvoje uspeti pre nego što bude kasno?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement