Connect with us

FILM

„HAKERI“: Triler na kanalu FOX MOVIES

U utorak, 24. januara, od 17.55

Published

on

Hakeri

U trileru „Hakeri“ koji je na kanalu FOX MOVIES (od 17.55) govori o neiskusnim hakerima koji su razvili kompjuterski virus koji može da uništi svetski eko-sistem! Mladi haker i njegova ekipa optuženi su za razvijanje virusa i pokreću ogroman sajber-napad kako bi skinuli ljagu sa svojih imena i sprečili ekološku katastrofu.

Glavni junak, Dejd Marfi, oduševljen je kompjuterima čitavog svog života. Već u 11. godini znao je da provali u kompjuterske mreže nekoliko vrhunskih investitorskih i bankarskih kompanija sa Vol strita i gotovo izazvao rušenje čitave berze. Za kaznu, Dejdu je zabranjeno da koristi kompjutere do njegove 18. godine, a sada, kada je postao punoletan, prvo što je uradio bilo je da zavuče glavu u prvi dostupni računar. Dejd upoznaje grupu hakera, istomišljenika: Kejt zvanu Ejsid Burn, žestoku devojku navučenu na igrice; mladog hakera Džesija Bredforda; rođenog šaljivdžiju Sirijal Kilera; Nikona, koji je svoj nadimak dobio zato što ima fotografsko pamćenje i telefonskog stručnjaka, Fantoma Frika.

Dejd i njegovi ortaci ne žele da unište sisteme ili da se prepuste sajber-krimunalu zbog zarade, oni samo žele da upoznaju sisteme koje susreću i vole da naprave malo dobronamerne frke. Ali tokom svojih putovanja kroz sajber-prostor otkriće Kugu, bivšeg hakera koji je postao stručnjak za kompjutersku bezbednost pri ogromnoj multinacionalnoj kompaniji. Kuga ne samo da je uradio nezamislivo i prešao u protiv-hakerske snage, već se udružio sa grupom kriminalaca i koristi svoje znanje da iscedi fondove sa korporativnih računa banaka i prebaci ih na svoj račun i na račun svoje devojke Margo. Kuga je dovoljno pametan da za sobom ostavi tragove koji će detektive odvesti do nekog drugog – u ovom slučaju Dejda i njegovih prijatelja – a na usluzi ima i tajno oružje, kompjuterski virus koji bi mogao da uništi čitavu svetsku internet mrežu za samo nekoliko minuta…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement