Connect with us

Serije

„SVI VOLE REJMONDA“: Sitkom ponovo na kanalu FOX LIFE

U subotu, 28. januara, od 16.40

Published

on

Svi vole Rejmonda

I dok čekamo da vidimo kako će se Andrija Milošević snaći kao srpski Rejmond Baron u humorističkoj seriji „Lako je Raletu“, od danas se, svakog vikenda u po tri epizode, prisećamo legendarnog sitkoma „Svi vole Rejmonda“ (FOX LIFE, 16.40), po kojem nastaje i domaća verzija.

Radnja serije se odvija na Long Ajlendu, gde živi uspešni sportski novinar Rejmond Rej Baron sa svojom ženom Debrom i njihovom decom, ćerkom Ali i blizancima Majklom i Džefrijem. Preko puta njih žive Rejevi roditelji Marija i Frank Baron. Oni se drže motoa: „Moja kuća je i tvoja kuća“, te stalno bez pitanja ulaze u Rejevu i Debrinu kuću.

Rejev brat Robert je policajac, koji se stalno useljava i iseljava iz roditeljskog doma. On je ljubomoran na Reja, jer njihovi roditelji više pažnje posvećuju Reju nego njemu, i zato što Rej ima uspešnu novinarsku karijeru.

Serija „Svi vole Rejmonda“ jedna je od najgledanijih i najnagrađivanijih (osvojila je čak 15 Emi nagrada), a glavni glumac Rej Ramono i danas drži rekord kao najplaćeniji američki glumac svih vremena. Budući da je bio kreator, jedan od producenata i glavni glumac, njegov honorar po epizodi iznosio je čak 1,72 miliona dolara! Kada ovu cifru pomnožite sa 210 epizoda, koliko je snimljeno tokom devet sezona, jasno vam je zašto se posle „Rejmonda“ takoreći penzionisao.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement