Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 655. epizoda: Senka OTPUŠTA radnike iz Kan Holdinka! Evo ko je PRVI NA LISTI

Ona je sve uvalila u veliki problem…

Published

on

Igra-sudbine-645-epizoda

Igra sudbine 655. epizoda: Barbara pita advokaticu Vulić kako može da joj veruje. Ona joj odgovara kontra pitanjem – kako može da veruje policiji koja koristi ljude da bi zatvorila svoje slučajeve, a posle toga je briga šta će sa njima biti. Govori kako bi trebalo da joj veruje i da će je izvići iz svega.

Barbara je pita šta će se dogoditi ako je ne posluša, a Vulićeva odgovara da može da joj se dogodi svašta, te da onda neće moći da joj pomogne. Uverava je da je jedina koja može da je spasi.

Lenka je greškom poslala dokumenta svim zaposlenima, zbog čega je Senka poludela. Ona govori svim zaposlenima da se sutra spreme za razgovor o njihovom daljem angažovanju u firmi. Aleksa je ljut na svoje kolege i prijatelje, kaže im da neće moći da ih sačuva ako nastave da prave gluposti.

Taša odlučuje da ode iz kuće Kanački. Govori Vukašinu da ne može više da podnese sramotu.

Cole otrkiva da je neko sa direktorovog kompjutera ulazio u sistem i da je izbrisao snimak.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement