Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 644. epizoda: Barbara se VRAĆA U SERIJU! Viktor Bruner ima PAKLENI PLAN za NJU! Evo i KOJI!

U sredu, 1. februara

Published

on

Igra sudbine 644

Igra sudbine 644. epizoda: Brunerova advokatica uspeva da pronađe Barbaru. Barbara ne shvata šta ona želi od nje, i zašto tvrdi da dolazi kao prijateljica. Kakav je to pakleni plan advokatica smislila za Barbaru?

Sofija konačno otkriva svoje skrivene karte. Kako se čini, ovo je partija pokera u kojoj će Senka Kokolj žestoko izgubiti. Naime, Sofija poseduje fotografiju koja će kompromitovati Senku. O čemu li je reč?

Lila i Donka ne žele da odstupe više ni za korak. Vukašinu postavljaju ultimatum. Moraju da saznaju šta je to što krije od njih. I da li je Ana Marčeta zaista ukrala prsten.

Ako nije ona, moraće da im kaže o kome je reč.

Za to vreme u Kan Holdingu postaje napeto. Mila je sve ljubomornija, a Aleksi se nameštaju situacije u kojima deluje krivim. Iako između njega i Senke nema ničega, Mila ne prestaje da sumnja.

Viktor Bruner sprema novu zamku za Pančetine miljenike. Hoće li ovog puta moći da ih zaštiti?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement