Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 649. epizoda: Stana i Milan će morati da PROPEVAJU! Evo i ZAŠTO!

Vreme je za ISTINU!

Published

on

Igra-sudbine-649-epizoda

Igra sudbine 649. epizoda: Vukašin odlučuje da prećuti članovima porodice Kanački da je pronašao Unu, sve dok ne bude dobio dokaze. Za to vreme, Una se žali Ireni kako ne zna kome da veruje. Irena joj govori da je ona Marija Korlat, ali Una joj kaže kako više nije sigurna u to.

Ana Marčeta kaže Mili kako bi volela da ostvari bolji odnos sa Lukom, ali da joj je on dalek. Mila ga pravda, jer mu se mnogo toga izdešavalo u poslednje vreme. Najpre je živeo sa ženom koja se lažno predstavljala da je Una, a onda mu je umrla majka. Međutim, Mila je ohrabruje da će sa Lukom stvariti kontakt brže nego što ona misli.

Marinko priča sa Unom. Trudi se da joj pomogne da vrati sećanje, pita je da li se seća njegove Višnje i male Ane. Međutim, Una ga sluđeno posmatra i govori mu da ona ne zna ni ko je on.

Vukašin odlazi sa inspektorom Dželetovićem kod Stane i Milana i saopštava im da je došlo vreme za istinu.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement