Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 649. epizoda: Da li su se Nada i Strahinja POMIRLI ili se on sprema da joj PONOVO SLOMI SRCE?

Oproštaj ili nož u leđa?

Published

on

Nada-i-Strahinja-Igra-sudbine

Igra sudbine 649. epizoda: Ivan i Tića se prisećaju svojih starih želja. Naime, zakleli su se da će da obnove svoj stari bend kada se obogate. Tića mu kroz šalu prebacuje da se on jeste obogatio, ali da on svakako nije. Ivan mu zamera, jer misli da se obogatio tako što se venčao sa Adom. Tića mu se izvinjava, uz obrazloženje da mu je mozak brži od pameti.

Jelena je kod nove direktorke Kan holdinga. Senka joj govori da njeni šefovi imaju visoko mišljenje o njoj, te da ceni i to što ima odlično znanje na kompjuteru i što je završila sve kurseve. Jelena kaže kako je svesna da čovek mora non-stop da se usavršava ili ispada iz igre, što potvrđuje i sama Senka.

Stana govori Milanu da je vrag odneo šalu, te da su Vukašin i Marinko opasni likovi i svašta može da im padne na pamet. U tom trenutku, neko im kuca na vrata, što ih veoma uznemiri.

Nada saopštava Pančeti lepe vesti. Strahinja je sinoć prespavao kod nje i Ruže na potkrovlju, što je nju posebno razveselilo.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement