Connect with us

FILM

„SVI MOJI BIVŠI“: Romantična komedija na kanalu FOX MOVIES

U utorak, 07. februara, od 17.40

Published

on

Svi moji bivši

Romantična komedija Marka Majloda „Svi moji bivši“ govori o usamljenoj mladoj ženi koja kreće u potragu za savršenim muškarcem (FOX MOVIES, 17.40).

Nastala je prema romanu autorke Kerin Bosnak. Ali Darling je pametna, privlačna, duhovita i romantična devojka, koja nakon čitanja novinskog članka počinje da veruje da će zauvek biti sama i kreće u divlju potragu za najboljim bivšim u svom životu.

Nakon što je pročitala novinski članak, u kojem su ljudi koji su imali 20 ili više veza upozoreni da su možda propustili ljubav svog života, Ali Darling (Ana Faris) kreće u potragu za najboljim bivšim dečkom, kojeg mora pronaći po svaku cenu. Alin zgodni novi komšija, Kolin (Kris Evans), pomaže joj da pronađe svoje bivše, a ona njemu pomaže da izbegne svoje bivše. Ali je prava moderna heroina. Ona je pametna, privlačna, zabavna i romantična, devojka koja pokušava da otkrije ko je zaista, kao i sa kim bi trebalo da bude. Nakon što je pročitala novinski članak, ona kreće u potragu za najboljim bivšim dečkom, ali ovo ukazuje i na nešto mnogo interesantnije: Ali ona nema muža, nema posao i nema život kakav je mislila da će imati. Ona je na raskrsnici, zbog čega se zapita da li je propustila nešto ili neko važno u poslednjoj deceniji.

Uloge: Ana Faris (Ali Darling), Kris Evans (Kolin Šej), Ari Grejnor (Dejzi En Darling), Blajt Daner ( Ava Darling), Ed Begli Mlađi (gospodin Darling), Oliver Džekson Koen (Edi Vogel), Dejv Anabl (Džejk Adams)…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement