Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 651. epizoda: Sledi OKRŠAJ u Maldivima! NADA i LENKA će se POTUĆI?

Šta li će reći Strahinja?

Published

on

Igra-sudbine-651-epizoda

Igra sudbine 651. epizoda: Aleksi se ne dopada to što će Kan holding biti u partnerstvu sa modnom agencijom Dijane Erski. Govori Senki kako je to loša ideja. Međutim, ona mu, u skladu sa planom koji ima sa Sofijom, govori kako je taj potez dobar za poslovanje. Osim toga, ona mu se direktno nabacuje, kaže mu kako on, kao i ona,  voli da rizikuje zarad užitka.

Mila je odlučila da Aleksi tera kontru. Pita ga da li bi mogao da provede popodne sa sinom, kako bi se ona spremila za izlazak. Aleksa joj kaže kako nema problema, ali je, ipak, pita gde to planira da ide.

Nakon što je dobio funkciju, Dobrica odlučuje da zavede red i govori Jeleni Debeljku pred Aleksom kako u firmi nema više razumevanja za porodične odnose među zaposlenima.

Nada sa Ružom odlazi u Tićin bar, kako bi Strahinja izveo ćerku u park. Međutim, u Maldivima je sačeka neprijatno iznenađenje – u šanku je, ni manje ni više – Lenka!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement