Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 651. epizoda: Luka NEĆE DOZVOLITI da se UNA vrati KUĆI?

I Una se pita, a evo šta ona misli…

Published

on

Igra-sudbine-960

Igra sudbine 651. epizoda: Strahinja razgovara sa Lenkom o tome kako Nada verovatno gaji nadu da će se pomiriti. Ona mu govori da je to normalno, ali da ne brine, jer će je sigurno proći kada bude shvatila da on više ne gaji emocije prema njoj. Strahinja kaže kako se iskreno nada da će biti tako.

Una teši Irenu da se među njima ništa neće promeniti, te da će ostati najbolje drugarice. Irena strahuje da će je zaboraviti kada ode, ali Una joj govori da ona ima samo nju i život koji trenutno živi kao Marija Korlat.

Čekajući Aleksu da se vrati sa posla, Mila je zaspala u dnevnom boravku. Nakon što se probudi usred noći i shvati koliko ima sati, ona mrzovoljno odlazi u spavajuću sobu.

Vukašin govori Lili da se Una ničega ne seća, čak ni Luke i Akice. Ona mu kaže da hitno moraju nešto da preduzmu kako bi je doveli kući. U tom trenutku se pojavljuje Luka i pita ih šta to moraju da preduzmu.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement