Connect with us

FILM

„CRNI VITEZ“: Komedija na kanalu TV 1000

U četvrtak, 09. februara, od 19.05

Published

on

Crni vitez

U fenomenalnoj komediji „Crni vitez“ koja je na kanalu TV 1000 (19.05), gledaćete tamnoputog mladog Džamal ​​Voker (Martin Lorens) koji radi u zabavnom parku Medieval Vorld kao domar. On je pomalo egocentiračn, ali simpatičan i dobrodušan, svestan da radi posao bez budućnosti.

Dok je čistio šanac oko zamka, u vodi je ugledao skupoceni sjajni medaljon. Kada posegne za njim, nešto ga vuče u vodu, a kada konačno izroni, shvati da se nalazi na nepoznatom mestu.

Na obali mirnog jezera okruženog netaknutom prirodom, pronalazi Knoltea (Tom Vilkinson), prljavog pijanca kojeg spasava od utapanja i pomaže mu da se otrezni. A kada se uputi dublje u šumu, ugleda srednjovekovni zamak i pomisli da je to nova atrakcija parka u kojem radi.

Zadivljen pomnom rekonstrukcijom zamka i kostimografijom statista koji igraju stanovnike, Džamal ​​nailazi na atraktivnu tamnoputu Viktoriju (Marsha Tomason), devojku koja tvrdi da je sedma deveruša kralja Lava (Kevin Convai), a kada upozna okrutnog viteza Persivala (Vincent Regan), zbunjeni Džamal ​​mu spasava glavu tvrdnjom da je on francuski glasnik koji je došao da obavesti kralja o skorom venčanju njegove ćerke Regine (Dženet Vigar) i francuskog plemića.

Dok svojim neobičnim ponašanjem zarađuje naklonost kralja i većine dvorjana, kao i nadimak Skajvoker, Džamal ​​od Viktorije saznaje da se ona nalazi u Engleskoj 1328. godine, te da je član grupe zaverenika koji žele da zbace sa vlasti nemilosrdnog kralja i vrati dobru kraljicu na presto (Helen Carei).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement