Connect with us

FILM

„POVRATAK MUMIJE“: Avantura na kanalu FOX

U petak, 10. februara, od 21.00

Published

on

Povratak mumije

U nastavku hita „Povratak Mumije“ (FOX, 21.00), mumificirano telo Imotepa je pristiglo u londonski muzej gde se još jednom budi i započinje pohod pun besa i terora. U tom pohodu isprečiće mu se junaci iz prethodnog filma, Rik i Evelin, ali i druga zastrašujuća sila koja snagu crpi iz najtamnijih rituala staroegipatske mitologije.

Kralj škorpiona, legendarni ratnik koji je prodao svoju dušu Anubisu, zaboravljen je u istoriji i spominje se tek kao lik iz mitologije. Ali, u pustinji Am Šer, u zlatnoj piramidi, spava kralj škorpiona i onaj ko ga ubije moći će zapovedati nepobedivom demonskom Anubisovom vojskom. Deset godina nakon što je uskrsli sveštenik Imotep (Arnold Voslo) pobeđen, Rik (Brendan Frejser) i njegova žena Evelin (Rejčel Vajs) zauzeti su odgajanjem sina Aleksa (Fredi Boat).

Uz njih je verni prijatelj i asistent Džonatan Karnahan (Džon Hanah). Lanac strašnih zbivanja pokreće se kada 3000 godina stare mumije Imotepa i njegove družice Anč Su Namun, nakon dopreme u britanski muzej, ponovo uskrsnu u svojoj potrazi za besmrtnošću.

U glavnim ulogama:Brendan Fraser,Rachel Weisz,Dwayne Johnson

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement